У мене завжди е я!

Виктория Гребенюк Роженкова
У мене  завжди є я!

У мене завжди є я!
Так було,так є,і буде.
І думка щораз своя,
То жалить,то гріє груди.

У мене завжди є я!
Сама собі дам пораду.
Я дуже люблю життя,
І кожному щиро рада.

У мене завжди є я!
І маю добра без ліку...
Душа найдорожча моя,
І з нею я буду довіку.
27 07 2023 р
Вікторія  Г Р М