Божий сон

Ева Сокол 2
Чому реалі так мене бентежать?
Адже цей світ ілюзій круговерть.
Сама собі жорсткі малюю межі
у звичнім маренні, де править смерть.
Це Божий Сон. Хай правда неприйнятна.
Радіти тре', що є у тому Сні!
Повернення відбудеться стократно,
але чомусь не радісно мені.
То все пиха! І Бог ві сні сміється,
бо має владу змінювати Сни.
Як це наївно - вірити, що серце,
наповнюється чарами весни...