Чудасiя

Марина Чиянова
Чудасія - коли пломеніють спогади,
Коли ти шукаєш напомацки двері до Нарнії,
І плідно працюєш,
Але на тобі, мов росами,
Проступають нездійснені бажання.

Тільки бажанням цим
Не бути нездійсненними,
Хоч би хтось поряд був,
Щоб занотувати:


Життя - ніби вояж
Між музеями й сценами,
Тільки вікна до душ
Забуваємо ми тонувати.