Розлучились, розминулись, розiйшлись

Тамара Ненчина
Розлучились, розминулись, розійшлись
Життями, долями та справами.
І заповітні мрії не збулись,
Хотілось разом щоб не марно ми.

Так мріяли ми по життю разом
Й прорости степними маками,
У кожної події свій резон,
Лиш вороння так моторошно каркає.

Мов, нам життя не перехитрить,
У кожного намічений свій час прощання.
І нам не вдасться зайвого прожить,
Навіть віддавши натомість свої бажання.