Пусть влюбленные будут вместе!

Салим Герейбеков
БицIилебар дигили,
Эш дия варгил уркIи.
Акмакахъаб Аллагьли,
Амру агорил диги.

ГIямрура аркьуледар
ХIаркIка дашуй шинана…
ХIяна гъизра леркьулдар,
ГъутIбаке цIедехьана.

Бехьни бягъибил гъяйзе,
Лерил цIедехь кадиркур…
ВархьхIайзале дигилзе,
ГIямрура деркьудиркур...

ГIямру деркьудикибил,
Инсайс кьадармадугьаб…
Цалис ца дигахъибил,
ГIямрулизе барх бугьаб.