Допоможи, Отець небесний!

Татиана Максимова
Прости нас грішних, Боже правий,
Прости, помилуй і спаси,
Навік пощезне хай лукавий,
Зло, що послали нам, знеси
Назад тому, хто все це скоїв...
А хто? То знаєш тільки Ти.
Пробач, за ці бажання мОї,
Пробач і не занапасти
Мою, Творець,  страждалу душу...
Врятуй нас, Отче, збережи!
Мені й так тяжко, бо я мушу
За двох тут жити... На межі,
Частіш за все, моє терпіння...
Дай сили стільки, щоб змогла
Встояти, попри всі сумління,
Мені дай, Боже два крила.
Врятуй, Творець, нас від зневіри,
Від розпачу, від болю й сліз,
Бо ж ми живі всі люди... Миру
Дай, Отче, глянь із неба вниз...
Мабуть давненько не дивився...
Тут гинуть люди, йде війна...
Від вибухів Земля тремтить вся
В сльозах... І в чом її вина?
Допоможи, Отець небесний,
На шлях на істиний настав,
Прошу Тебе відверто, чесно,
Во славу ТвОю і Христа!
 
31.07.2023 г.