Безмежжя

Марина Чиянова
Що ж ти до мене
Рвешся в безмежжя,
Чом не зустрілись раніше?

Взрій, як всі зорі
Такі нетутешні,
Квіти ростуть
На горищі!

Збіжжя кохання
Та ніжності промінь -
Все, ніби сонце та роси...

Щось алогічне
Та безпосереднє -
Мудрість, і тиша,
І досвід.

*Відгук на роботу поета Сергія Шинкарука