За вiкном

Наталия Ехлакова
Люблю дивитись у вікно,
На дачі.
Там горобець маленький
Скаче
І джміль до квітки загляда
І ніби щось до неї ма.

А може й ні,
Лише співає їй пісні,
Бо дуже гарна і пахуча,
А літо тепле і пекуче
І сонце світить в вишині
І їй цвісти, цвісти, цвісти....