Абяцай мне

Юлия Лайт Белая
Абяцай мне, што ты застане;шся,
Што не знікнеш ў праменнях світанку.
Быццам толькі нас двое у свеце –
Так і будзем да самага ранку;

Застане;шся са мной, не пакінеш,
Бо таксама ты гэтага хочаш,
Гэтак моцна мяне ты абдымеш,
Бо менш ужо ты не можаш…