Не здолею жо я спын цца

Юлия Лайт Белая
***
Не здолею ўжо я спыніцца –
Я за ім куды хочаш пайду.
“Табе лепш бы засцерагчыся!” -
А не з ім я ўжо быць не магу.

Мяркуйце сабе як заўгодна:
Вашы думкі сабраныя з плётак.
З яго шляхам мая йдзе дарога,
I йдуць побач нашыя крокі.