Вiншаванне з Юбiлеем

Валерий Скибицкий
                1
Дзяцiнства памятка такая,
Луг, лес, рака i стук матора,
I побач ён, душа радная,
Мой брат Валера, мая апора!
                2
З гадамi, нашы пуцявiны,
У розныя бакi звярнулi,
Ды душ радство i успамiны,
Фундамент еднасцi мацуюць!
                3
Жадаю у гэты дзень святочны,
Расправiць для палёту крылы!
Хай будзе ён такiм высокiм,
Як дах бацькоускай хаты мiлай!


30 лiпня 2023г
Аутар: Твая сястра - Т.А. Скiбiцкая