Вибач, Боже...

Ева Сокол 2
Неприкаяні діти Каїна -
ніж у спину, на хрест сестру...
оселюсь на Землі окрАїні
і минуле життя зітру,
як в смартфоні набридлих блогерів -
без відтворення, в забуття...
десятину віддавши Богові -
кращі спогади із життя.
І ходитиму по окраїні,
мов приблуда в чиємусь сні.
Вибач, Боже, нащадків Каїна,
що з ножами живуть в спині.