Кахайак

Василий Бэлэк
Курзактанып кахайак
Кыраларды коскорот,
Коркыбаста; кал к;л;к
Кыраачыны калјуурттат.

Кахайактар кыраны;
Казыжына; королойт,
Кршуулыкту кылыкты;
Коромјызын к;рл;б;йт.
 
Каршуучылду к;р;мдер
Короорына; коркыбайт,
Кортылдашкан к;л;ктер
Кыраачыны кысканбайт.