Бер йореп кайттым эле

Рябина Хат
Ташлап барлык эшлэремне
Матур кулмэгем киеп
Йореп кайтам , эшлэр бетмэс
Эшлэсэндэ баш иеп))

Атлап барам урам буйлап
Тык-тык итэ укчэлэр
Эйтерлэр иде , ни микэн?
Балалар мине курсэлэр)))

Узып барган танышларга
Сэлэм биреп узам мин
Якыннарым каршы чыкса
Елмаеп кул сузам мин.

Куктэ матур кояш балкый
Бакчада куп чэчэклэр
Тормыш биргэн сынауларга
Озмик эле йорэклэр.

Каршы килгэн ир-егетнен
Узамын карап кузенэ
Шул чукынчыкларга карап
Илхам алам уземэ)))

Кайбере хаттэ борылып
Карый узып киткэчтэ
Мэхэббэт бит ул югалмый
Пенсия яшенэ житкэчтэ)))

Кибеттэ эшлэпэ куреп
Киеп козгегэ куз салдым
Еллар эз салган йоземэ
Бераз упкэлэп алдым)))

Ничек дуслар килешэме?
"Модный мадам" булдым мин
Ни генэ хазер кимилэр
Э без сон кемнэрдэн ким?

Менэ шулай матур итеп
Кайттым эле бер йореп
Буген , донья матурлыгын
Яшик дусларым куреп))))

ЛЮБИТЕ ЖИЗНЬ, ОНА ПРЕКРАСНА, ЦЕНИТЕ КАЖДЫЙ МИГ И НАСЛАЖДАЙТЕСЬ МГНОВЕНИЕМ. КАКИЕ БЫ ИСПЫТАНИЯ И КАКИХ ТОЛЬКО ЛЮДЕЙ НА ВАШЕМ ПУТИ НЕ ПОСЫЛАЕТ ВАМ СУДЬБА , БЛАГОДОРИТЕ, ЧТО ОНИ БЫЛИ. МЫ СТАЛИ НАМНОГО ВЫШЕ И СИЛЬНЕЕ БЛАГОДАРЯ ИМ)))))