Я пам ятаю

Кира Летнева
Я пам'ятаю, як з дерев злітали   Легені пір'я птахів жовто-рудих
 I як дівчатко мамі обіцяло,
Що по калюжах бігати не буде.

Я пам'ятаю, як дощу краплини Намистом срібним з пелюсток збігали.
Й з останніх квітів візерунки дрібні
Блакитним вітром Осінь малювала. 

Де ви, веселки різнокольорові?  На небі хмари та й на серці темно.
Але дитячі мрії тi чудові
Я пам'ятаю, мабуть недаремно.