вiн бачив

Гелена Смилянская
він бачив світ,
що з темряви родився мертвим
з роздертим серцем,
не сердься сам на себе,
берег не продовжиться
і не почнеться,
якщо не буде море молитися
до неба про помсту
на ніч,
що захопила  світло,
і буря сотворила
передиху спокій,
втомлена спочила,
несила дню нести себе,
несила,
війна лоскоче жили,
 сили рве

12.50
06/08/2023