Бывай, лета!

Анна Атрощенко
У полі зноўку зжалі жыта,
Журботны восеньскі лясок...
У кожнага -- ёсць свой спажытак,
Дзе ёсць жытнёвы каласок.

І колькі б не сустрэлі вёсен,
Сцяжына, нібыта  адна...
Бяжыць ручай сёння між сосен,
Звініць крыніцаю штодня.
   Карціна Гаіны Рамадзіной-Сямёнавай. Расія.