Булгары изге болгар жире

Рябина Хат
Барып кайттым Болгар жиренэ.
Изге урыннарда йоредем.
Борынгы бабалар тарихын.
Ачы язмышларын мин белдем...

Болгар ханнары атлаган сукмактан.
Тоштем кин ИДЕЛ буйларына.
Баскыч ташларына сенгэн тарих
Ачыклык кертте уйларыма

Таш пулатлар, хан сараен курдем.
Корьэн китапларын ойрэндем.
Аккан ИДЕЛ суларына карап.
ЗОЛХИЖЭНЕ" МОНЛАП КОЙЛЭДЕМ)))

БУЛГАРЫ.  ОТЕЛЬ "РЕГИНА" и Я на своей красотке)))))))))))