Суд i милiсть

Валентина Руда
Добра і зла не існує в чистому вигляді. Все переплетено. Що для одного є добром, для іншого може бути злом. І навпаки.
 І лише Любов зі свого найвищого трону може розсудити. Милість завжди вища за суд.
І перед тим, як когось "вкаменувати", подумай, чи ти поступаєш по Любові і Милості.
Ми носимо в собі багато чого, але найважче бути стороннім спостерігачем. І не впадати у крайність.
Там, де є двоє людей, там уже виникає боротьба, чия система цінностей правильніша.
Але людство не виживе, коли не навчиться розуміти один одного.


08.08.2023. м. Київ