Гладiатори

Олег Мингалев
В воєнному театрі гладіатори
На полігоні - як ся маєш?
Ще вчора ми були аматори
А після бою - вже про зброю дбаєш
Напоготові бути як завжди.
Смачний обід очікує. Зажди.
Подумати за ворога вперед!
Шолом поправити. Засунути берет
В рюкзак подалі, бо іде війна.
Не дзенькіт вихваляй медалей
Та келиха найкріпшого вина
До часу оминай.
Партнера вчи англійську
За друга-брата май
2023