Слава Святителю Николаю

Николай Катаев-Веснянко
Слава святителю Николаю чудотворцу

Вернии раби Божии славим рождество угодника Божия Николая чудотворца, вопием сильне: Слава Пресвятей Троице Единосущней и нераздельней, Слава Иисусу Сладчайшему, Слава Пресвятей Богородице Деве Марии, слава святителю Николаю Мирликийскому, слава всем святым Божиим, в них же всем человецем спасение и утешение!

11 августа 2023 года
АРВО II-III