Для чого квiти на землi?

Наталия Ехлакова
Для чого квіти на землі,
Для чого зорі,
Духмяні літні вечори,
Ранки прозорі?

Для чого місяць уночі
посеред степу?
Для чого сонце угорі
Блука по небу?

Для чого вся краса землі,
І ми з тобою?
Для чого радості прості
Поміж собою?

Можливо все  для того є,
Щоб просто жити,
Робити добре, а не зле
І світ любити?