Троеручица

Игорь Маклашин
        молитва Прсв. Богородице пред иконой
     «ТРОЕРУЧИЦА»

О, Пресвятая госпожа, владычица!
Матерь Божия «Троеручица»
Услышь нас, грешных, пред иконою Твоей
Усердно молящих о помощи твоих детей!       

Не отринь прошения сего
Мать милосердия и щедрот
Услыши глас моленья моего
Избавь от боли, скорби и забот

Прости содеяны грехи, Тебя молю
Всех, чтущих святую Икону Твою!   
Исполни  счастья  и веселия
Радостно воспоем моления!

Я любовью имя Твое готов наполнить
Яко Ты избранная от всех родов
И благословенная во веки веков
Прошу Господа о том исполнить!
АМИНЬ