In my heart

Сергей Тригер
В сердце моем

Ты выжгла в сердце моем клеймо,
Будь со мною всегда.
Кто знал что сладкое чувств эскимо
Растопит торосы льда.
Глобальное потепление пока далеко,
А реально жарко от слов любви.
Я ими за сотни миль влеком,
Но словами не заменить визави.
Если бы я превратился в Big Ben,
Стоя в Вестминстерском дворце,
И тогда остался бы у твоих колен,
Или у родинки на лице.

С.Т., 2022

In my heart

You burned a stigma in my heart,
In life this cannot be twice.
Who knew that the sweet feelings of popsicle
Will melt hummocks of ice.
Global warming is far away
But it's really hot from the words of love.
I bring them for miles, no stay,
But words cannot replace life.
If I turned into Big Ben
Standing in the Westminster Palace
I would stay near your knees then,
Or would became a mole on your face.

S.T., July 2023