ШИЛО

Олег Мингалев
Шагреневою шкірою стара
Збігалась геть реальність по планеті
Відходила в минуле як мара
Агонувала голограма в інтернеті.
Кордони сипались, стовпи
Межей держав тряслись і роз'їжджались.
Істерика політиків невпинно
Як чорна хмара наближалась.
Проткнути б хмару ту! Та закотилось шило!
Вже потім кілька днів - не менше - як дощило.
І в небі спалахів рясніла рать.
Там військо демонів розбите голосило...
Природа квітнем рясно-біло
В небесних променях сміялась.
Осяяння Майбутнім Все хотіло.
Надії Сонце зігрівало тіло
Та над усім сіяло.
22 квітня 01 від Другого Пришестя року