Вже серпень...

Георгий Олегович Хват
Вже серпень добігає середини,
Пожовкла втретє зкошена трава.
Світ не застиг і знов бажає зміни,
Душа молитв повторює слова.
Бач, полетіло листя із тополі -
Чи то від спеки, чи настав той час,
Коли крокує літо краєм поля
Туди, де вже Господь чекає(?) нас -
За синій небокрай, де квітнуть квіти,
Веселка вранці барвами встає,
Пташки співають і сміються діти,
І щастя де лишилося моє...