Украинское девичье стихо

Андрей Яременко Львов
Я вже майже вдусилась,
вже майже
                не дихаю...
Ну,чому всі Ївани-Василі
переплутали рот мій з піхвою?

Ну,чому під спідницю не лізуть вони,
адже дещо там є на відміну від пазухи?
Їм би тільки свої розстібати штани
і мені свої члени показувати...

Я,звичайно,не проти,я тільки за,
особливо,якщо вони тверді й великі,
але хлопці неначе не знають,де в мене
                п.....а-
це бентежить мене і збиває мене з
                пантелику.

Їх цікавить лиш рот,лише губи мої-
їм туди б лиш сувати-кінчати,
а як інші дві дірки штурмують х...,
знаю я лиш з історій,що розповідають
                дівчата.

А у мене історія завжди одна й та сама-
повен рот та ще й лізе на гланди,
очі лізуть на лоба,чим дихать нема.
Ну,а потім ще треба і сперму ковтати.