Не вистача...

Марина Белобров
Мені так сумно зараз тут,
Бо знаю що сумно тобі там,
Не вистачає твоїх мені рук
Вони як два крила нам...
Не чутно стукіту сердець
У ритмі збуджуючи тишу,
Лише на відстані твоє лице,
Що бачу я і мрію...
Болить душа, бо знаю я,
Що там десь ще одна хворіє,
Що в долі є два шляха
Які мають одне єдине...
Так сумно, знаєш, так болить,
Що в небо очі підіймаєш,
А з середини кричить,
Думки лише вітер розвіває...
Мовчиш...все знаєш і я мовчу,
Лиш відчуття що гострять рани
Ти десь там, а я ось тут
І прірва болі поміж нами...
Не вистачає дуже так
Ти відчуваєш , я то знаю
Душі наче у дірках
І коли їх залатаєм...

Не вистачає весь цей час...