Якщо

Дарья Тимошенко
Якщо ти - мій, то будь зі мною,

Та обіцянок не давай.

Я недаремно склала зброю -

Ця боротьба втомила вкрай.



Нема таємного мотиву,

Є щире прагнення добра.

Вже не тримаю негативу,

Але для трьох скінчилась гра.



Мені всіх доказів не треба -

Достатньо в очі зазирнуть.

Як там любов - це милість Неба,

Бо хіть в очах - то грішна суть.