Намалюйте, люди!

Галина Чехута
Намалюйте, люди, мир у всьому світі,
Щоб світило сонце, сяяла блакить.
Намалюйте щастя в Україні вільній
І мале дитятко, що спокійно спить.

Намалюйте матір, що стрічає сина,
Батька біля хати з квітами в руках,
Хай співає пташка і цвіте калина,
Оживає казка у щасливих снах.

Пошукайте, люди, пречудовий пензлик,
Попросіть у Бога дивне полотно,
Запозичте фарби, хай покажуть велич
Нашої країни, що здолала зло.

Не шкодуйте часу і малюйте швидше,
Хай проснеться вранці радісно земля!
Хай побачить Всесвіт полотно барвисте
І відчують щастя втомлені серця!..