Поглянь на себе

Инна Омут
Поглянь на себе зі сторони!
Чи є на світі такі, як ти?
А скільки варті твої вірші?
У чому цінність цієї тлі?
Поглянь на себе! Ти можеш вище?
Давай вирішуй, і то пошвидше.
Стрибнемо разом? Зірок зберемо!
Не час? Не можеш?
На краще, певно.

Сьогодні - мінус, а завтра - фарс.
Літає високо, та не здасть:
Так вище неба не полетиш!
Тому всі рівні: і кіт, і миш.

Поглянь на себе зі сторони!
Чого ти хочеш?
Іди, бери.
Весь світ для тебе, як порцеляна!
Візьми додому, і будеш п'яна,
І буде пам'ятать, і буде щастя,
Кохання ліпить, та ти не здайся!
Себе справжнісіньку покажи!
Поглянь на себе зі сторони!

11.08.2023

© Inna Омут, 2023