Скажи...

Дарья Тимошенко
Скажи, навіщо ти прийшов?
            Невже тебе так вабить гріх?

Я не знаходжу вірних слов,
            щоб зрозуміти добре зміг.

Але відчуй всім серцем ти
          як я молюсь за спокій твій;
щоб ми, діставшись висоти,
       знов не зірвались в прірву мрій.