завмерле

Гелена Смилянская
завмерле вчорашнє
пустило слабке коріння,
низини стогнали,

 минулого узір у сизім інеї,
 на чотирьох стовпах і черепасі
 лиш слова останні,

невблаганні лишалися
двоє хитких світів,
а скільки життів?
півтора — не два

09:14
18/08/2023