давайте без байок

Гелена Смилянская
деякі люди великі самі собі,
але не для когось,
не у чиїхось очах,
чи це говорить про те,
що цей хтось не бачить,
а може все-таки це означає, що він бачить по-іншому,
чи бачить далі, глибше

21:30
22/08/2023