Люблю, люблю, люблю!

Виктория Гребенюк Роженкова
Люблю,люблю,люблю!

Скажи,тобі без мене краще?..
Чи зле і вкотре гірше?..
Чи я не зовсім підходяща?..
Й тобі не час до віршів?..

Скажи,тобі без мене любо?..
Чи післясмак з полину?..
Чи ти душею любиш?..
Чи лиш наполовину?..

Скажи,тобі без мене палко?..
Чи я солодкі муки?..
Чи відпустити жалко?..
Чи я держу за руки?..

Скажи,тобі без мене втішно?..
Чи звичка без жалю?..
Чи пристрасно і ніжно?..
Люблю,люблю,люблю?!..
22 08 2023 р
Вікторія Г Р М