улетай улетай

Игорь Приклонский
пролетает фанера
без вины извини
а любовь это вера
наши ночи и дни
это может случится
знаю всё наизусть
не скули ты волчица
моя давняя грусть

пролетает фанера
над моей головой
не последний не первый
неприкаянный твой
извини это нервы
крик испуганных стай
пролетает фанера
улетай улетай

8.21.2023

fly plywood
no fault sorry
and love is faith
our nights and days
it may happen
I know everything by heart
don't whine you wolf
my old sadness

fly plywood
over my head
not the last not the first
your restless
sorry just nerves
cry of frightened flocks
fly plywood
fly away fly away