Жылы жэйлэр узып бара...

Рябина Хат
Салкын кышлар кайчан бетэр,диеп
Жэйне коткэн иде кунеллэр
Инде менэ сонгы ае жэйнен
Ай тиз утэ икэн , гомерлэр.

Йорэклэргэ жылы биргэн жэйлэр
Сизелми дэ утеп баралар
Эх без ничек кенэ тырышсакта
Утэ шул тиз, утэ ай, еллар...

Кадерлэрен буген белик эле
Тоеп кояшлы жэй жылысын
Якыннарга буген булэк итик
Кунелдэге назнын зурысын.

Жэйлэр утэр, килер кабат кышлар
Тик киметмик кунел кинлеген
Нурлар чэчеп дуслар буген яшик
Исэплэшми кемнен, кемлеген!

ТОЛЬКО БЫЛА ЗИМА, ПОТОМ ВЕСНА ,ЖДАЛИ ЛЕТО И ОНО УЖЕ ПРОХОДИТ ,ЦЕНИТЕ КАЖДЫЙ МИГ И ЛЮБИТЕ ЖИЗНЬ , ОНА ПРЕКРАСНА))))))