Мати завжди вибере... сина

Тамара Ненчина
Кармой жінці долю позначено...
На роду її, так повинно,
Бути матір'ю їй призначено
І з дітьми зливатись у єдине.

Син й чоловік опинились в біді...
І в душі оселилась кручина.
Одного Бог врятує з сім"ї.
Мати, звісно, вибере сина.

І коли я злітаю в ві сні,
І коли занурюсь у рутину,
Милосердному Богу молюсь
І прошу: "Потурбуйся про... СИНА!"

Якщо вибір встає, без причин,
І запалена вже лучина,
З двох дорожчих на світі мужчин
Мати завжди вибере... сина.