пуля дура

Игорь Приклонский
пуля дура но клинок так хорош
порубает он меня ни за грош
станет грустно мне но очень легко
пуля дура попади в молоко

почему все так сложилось скажи
нет ни дома ни коня ни межи
и сегодня я опять на нуле
с морем писем в моём старом столе

прострелила мои ночи и дни
мои мысли и слова нe храни
и зачем тебе грустить ни о ком
пуля дура попади в молоко

* * *

the bullet is stupid but the blade is so good
he cuts me down for nothing
it will make me sad but very easy
stupid bullet hit the milk

why did it happen like this
no home, no horse, no boundary
and today I'm at zero again
with a sea of ;;letters in my old desk

shot through my nights and days
do not save my thoughts and words
and why should you be sad about anyone
stupid bullet hit the milk

23.08.2023