Серпень

Елена Бугорская
Ми влетимо в лимонний диск Луни
І навіть не розіб'єм зореліта
Там плутає волосся вільний вітер
Там замість одягу вбираються у літо
І навіть в словниках нема війни
Там я тебе, чарівного, свого
Виборюю у сумніву, зневіри,
У снів безбарвних і світанків сірих
І пошепки на вухо: любий, миру...
Візьми мене, залиш собі, агов!


І ми стоятимемо, вищі за світи
Як добре, що ми не вивчали правил
Про невагомість фізик налукавив
Є я і Ти у мене є.
Є ти!