ХТО ТАКI?

Вера Свистун
Залетіли гості сміло,
На колоду всохлу сіли.
Цвірінчали, шурхотіли
Й почали співати
Голосно й завзято.

Наші добрі тато й мама
Позіхають вечорами -
Вже і ніч не за горами,
Час, говорять, спати
Дітям і пташатам.

На травичку, мов у скриню,
Ми насиплемо насіння,
Їм в короткі дні осінні
Корму не знайти...
Близько десь - коти!