Как хочется крыльев

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Як хочеться крил,
Щоб на сильному вітрі
Піднятись увись,
Й щоби поруч був ти.
Крізь хмари і грози
Летіти, летіти
І чисте кохання
На крилах нести.
Без патини слів,
Без обману і фальші,
Віддавшись польоту
Без тіні тривог…
А як воно буде
Із нами в подальшім,
Чи вистачить сили –
Це відає Бог.
Розвіяти сумніви
В горах, над морем
І душі звільнить
Від засилля зневір,
Сміливими стати
В своїй непокорі…
Летіти удвох…
О як хочеться крил!
***
Как хочется крыльев,
Чтоб при сильном ветре
Подняться в высь,
И чтоб рядом был ты.
Через тучи и грозы
Лететь, лететь
И чистые чувства
На крыльях нести.
Без патины слов,
Без обмана и фальши,
Отдавшись полёту
Без тени тревог...
А как оно будет
С нами в дальнейшем,
Хватит ли силы -
Этим ведает Бог.
Развеять сомнения
В горах, над морем
И души очистить
От засилия неверия,
Смелыми стать
В своей непокорности...
Лететь вдвоём...
Ах, как хочется крыльев!