Радуйся, о Матерь Пресвятая!

Анна Вологжанкина
Радуйся, о Матерь Пресвятая,
Во Успеньи нас не оставляющая!
Радуйся, о Дева ПречестнАя,
Всех Своей молитвой покрывающая!

Радуйся, Христа Благая Мати,
Верных от напастей защищающая!
Радуйся, Источник благодати,
Мiр любовью щедро напояющая!

Радуйся, Небесная Царица,
Ты услыши грешников прошения -
Умоляем, добрая Владычица,
Даруй нам надежду на спасение!

2019 г.