Не можна повертатися назад

Анна Прудченко
Не можна повертатися назад.
Не треба прислухатися до серця
Коли воно так рветься в спогадах
Коли душа не відчуває перехрестя..
І очі дивні зблікли, бо сльоза
Вже вимила все щастя, всі надії
Всі помилки, всі спогади до тла
Ніч розчинила смутком божевільним..
І треба знову все спочатку , перший крок.
Змінити сЕбе , за волосся підійняти
Від споминів, від пройдених доріг
Від твОїх рук жаданих волю відірвати...