Майданутые

Василий Дорошенко
На Майданi бiля банi
Гiднiсть революцiї як пузирь ростэ
Там зiбрались Майданутi
Футi мутi пальцi гнутi
Рiшння було простэ
Владу захопить
I люстрацiю зробить
Щоб нiхто нэ мiг
I пискнуть
Проти ворогiв отих
Бэркут владу захищав
Та нiхто йому приказ не дав
Щоб загнати оту свору
Из Хрещатика в комору
Прочуханки їм всiм дати
Щоб чесалось i свербiлось
Бiльш нiколи не хотiлось
До Київа приїзжать
Бандеру прославлять
Дэж наш батько Янукович
Наложив в штани шовковиць
Бросив вiн свою пасаду
Ночью с Київа побiг
По дорозi до Бендэр
Пiдхопив його гелекоптэр
Схоронився у Ростовi придорозi
Як медведик у берлозi
Треба було б нэ втiкати а помощi попрохати
Щоб тэ гасло загасить
Пока було на Майданi
На Хрящятику i в банi (Бонкiвска)
Малой кровi ти злякався
А тепер воно ось сильно разраслось
По Українi понеслось
Ти народу обiцявся конституцiей ти клявся
А пiддався уговорам
Заподним тим мухоморам, а вони
Україну довели до вэликої вiйни
Нацькували на Россiю
Як скаженну псюрню сiру
Леопардiв пiдкидають та
Гармати все пихають
Україну захищають
Мов воюй ти Україна
До послiднюї людини
А мы придэмо тодi
Заберем богатства усi собi
А Россiя як дробiлка розбивае мiлко-мiлко
Танки i гармати i ракэти i снаряди
Общим всэ отэ шо бандэрам
Ви прэтэ.
Чужого нам нэ надо
Хай горить як пламя Ада.
Прэзидэнт ти
Янукович натворив
Ти лиха сволочь
Бросив нашу Україну
На потiху вражим силам
Скiльки люду пострiлли
А калiкiв скiльки стало
Города разбитi i мости розрiти
Все на совiстi твоїй
Богомол проклятий
Вiй нэ зомолиш
Ти грiхiв за погибших малих дiток,
Бiдних старикiв.
Боги тэж нэ любять
Зради тих хто були на посадi
Так що прийдиш ти до його
Буде тобi в фiст i в гриву
Та iщэ датуть по рилу
Так що знай Янукович пендерляй.

28.08.2023