Значення

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Все має значення.
Та хто його помітить

А ти змінився...

Рідний берег за вікном

Хто б розтлумачив, що у сонця просять квіти
Хто б пригадав, коли пив погляд як вино

І я змінилась. Вірю, зміни нам на користь.

Водою лагідно торкаюсь твоїх ніг...

Напевно, люди зрозуміють ще не скоро
Від чого як та де їх янгол уберіг

Можливо якось стану поруч. За спиною.
Мовчати поряд - кращий спосіб зрозуміти

Хто б знав,  що в світ прийшло з тобою і зі мною
Хто б пригадав, чого у сонця просять квіти

Все має значення. І напрямок і спогад
І дотик той що є не хіть. А чесний крок.

Все, що є створеним від Господа. Від Бога.
Тут, на землі, нам вчитись шляху до зірок.