Тик сурелмэсен кунел

Рябина Хат
Август эле жиханда булса да
Коз салкыны инде сизелэ
Жылы жэйлэр инде утте мени
Коз салкыны керэ кунелгэ.

Жылысын да тоеп олгермэдек
Ай тиз утте , жылы жэебез
Эле генэ ясап куйган идек
Суынган шул инде чэебез...

Козлэр инде килеп житэрлэр
Тик кунел жылысы сунмэсен
Бэхет кенэ тик ишек шакысын
Кайгы жиле берук кермэсен.

Ак булсын алдагы юлыгыз
Изгелеклэр кубрэк кылыгыз
Инде гомер козенэ кергэндэ
Пакъ булсачы безнен  йозебез))))

ДЕЛАЙТЕ ДОБРО И ОНО ВЕРНЕТСЯ К ВАМ)))))) ЦЕНИТЕ И ЛЮБИТЕ ЖИЗНЬ))))