Поети

Людмила Калашникова -Варавко
Експромт

* ** *
Які  різні  поети бувають!
Ті - немов  з  джерела напувають.
Їх  рядки  хочеш  пити  та  пити.
Є й  такі -  їх  багна  не відмити...

Світла  тих  ти  не зможеш  забути,
Цих  торкнешся - немов  до  отрути ...
* ** **

Людмила К.- В.
31.8.23.