Лише ти...

Жанна Полонская
І коли ми з тобою в режимі тиші,
То про тебе лише мої вірши.
І про тебе лише мої думки,
Моя музика і малюнки.

Лише ти в моїх снах щоночі,
Лише твОїх  цілунків хочу.
І про тебе лише мої мрії
І бажання мої і надії.

ТвОї руки лише найніжніші,
ТвОї слОва найважливіші,
Лише твОє ім'я по венах
ЛИше в твОїх солодко теренах.

ЛИше тОбі віддам свою волю,
ЛИше тОбі довірю долю,
Я з тобою про все забуваю,
Бо лише тебе я кохаю...