Як же так вийшло

Жанна Полонская
Як же так вийшло?
Коли це все сталося?
Думали граємо,
Невже закохалися?
Зграї метеликів
В різнії сторони,
Ми наче вільні,
Але вже приковані.
Ночі короткі
Подовжуєм  мріями,
Дикі бажання
Ховаєм під віями.
Ніжні тортури
В полон взяли розсуд
І вже не важливі
Ні заздрість ні Осуд.
Ти вже не вірив,
Я не сподівалася,
Але ж недарма
Наші зорі так склалися.